Zbiorniki i urządzenia dla branży mleczarskiej


Zbiorniki koagulacyjne do serwatki z poziomymi mieszadłami ramowymi.
Branża mleczarska jest wyjątkowa — nie tylko wymaga specyficznych konstrukcji, niespotykanych gdzie indziej, lecz również stawia producentom zbiorników i wyposażenia niezwykle wygórowane wymagania jakościowe. Materiały muszą być najwyższej jakości, a wykonanie, szczególnie spoin spawanych, musi być po prostu perfekcyjne. Najdrobniejsze niedokładności, w których mogą gromadzić się zanieczyszczenia i resztki, prowadzą do skażenia i zepsucia się całych partii produktów!
Tu nie ma miejsca na żadne kompromisy.
Poniżej: małe zbiorniki do mleka o pojemnościach 150, 500 oraz 1 000 litrów.





Basen solankowy do produkcji serów (część 1 z 2). Wymiary: 25 × 3 m, wysokość 2 m.


Zbiornik magazynowy do mleka.

Zbiornik ciśnieniowy do produkcji jogurtu, z mieszadłem i podestem.


Basen solankowy do produkcji serów.
